Friday, August 12, 2011

Sabor jer laaaaa

When we talk bout FEELING atau PERASAAN

Ada SEDIH
Ada MARAH
Ada SUKA
Ada GEMBIRA
Ada yang BENGANG
Ada yang TEKANAN PERASAAN
Ada KASIHAN
Ada yang BERCAMPUR-BAUR (kacuk la nih)

Apa perasaan korg semasa baca nih?

Lately, perasaan aq macam x tentu pasal. Kalu dapat keluar graf, memang tukang baca graf yang terkenal pun susah nak analisis. Memang terSANGAT AMAT lega bila event malam kebudayaan tu dah settle, tapi yang x best nya ada cerita-cerita BUSUK

Perasaan GERAM tuh hanya TUHAN yang tahu. Sabor jer laaaa....

Kenapa perkara macam nih boleh timbul? Biasalah kan, MANUSIA. Sentiasa x puas hati dengan yang lain. Ada jer yang x kena. Ada jer yang salah. Biaq p depa la. Janji ktorg happy. 

And there is something yang make me HAPPY  dan BANGGA sangat. 
Thnx a lot tuh keluarga Performing Arts Club (PAC) for the AWESOME nite. Even ada kureng sikit, tp aq enjoy dengan malam kebudayaan tuh. And we did it. Big applause for us. Can't wait for next project. And sure thats gonna be BOOMMM kan?

Bak kata Mira Rosya (thats our lovely naib presiden) 

"mira nak buat teater sal my heart le x???hihihihi...:P"


Cool jer.. so now, just WAIT and SEE..... =)

Bebudak Tarian - 1st time menari bukan tradisional

Muka happy selepas habis event (bukan main suka lagi Pet)


3 comments:

Putera Parsi Al-Siak said...

yang irama akhir tu.. pkai kain cebis putih tu.. semart.. tapi aku rase yang tu last minute kn? gud job nahlu.. see you next year.. pestas irama uitm =) HAHAHAHAHAHAHAHAHA

ieja faiq said...

ok , rugi tak tgk :(

Kaero Ari said...

Siak:agak last minit la plus msuk2 org baru tu yg jd klam-kabut sikit

Ieja:tu la, rugi kan...huhu

Post a Comment