Thursday, August 18, 2011

Cau laa......Jangan kacau HIDUP aq...haishhh

"Apsal aq tengok kau nih dah macam BERISI jer?"

Huhuuu...mesti korg macam stress jer bila ada orang lain cakap macam tuh kat korg, kn? Sikit jer lagi nak bagi TAMPARAN MAUT.

Habis tuh, nak jawab apa?

1. Eh, hati aq senang, badan aq pun senang lah...huhu
@
2. STRESS lah! Makan nih dah macam ubat aq taw. 
@
3. Weh, kat gerai makan tuh, wa cakap lu, SEDAP gila vavi r beb. Hari2 gua melantak kat gerai tuh
@
 4. Hehe...(tersipu malu) baru 2 bulan lah. (Ditegaskan bahawa ini hanya untuk kaum-kaum bakal IBU yer)
@
5. Eh, ikut suka hati aq lah. Badan aq, bukan badan kau. *%$@^#!*^&$ (JANGAN IKUT AKSI INI)


Duk lepak-lepak dengan kawan, tetiba diorg boleh cakap pasal minuman untuk kuruskan badan.

"Weh, kau pakai jenama apa? Aq nasihatkan kau jangan lah guna jenama ****. Pekata korg guna ****. Rasa dia best. Korg tengok sendiri lah hasilnya. SLIM kan...  -.-"

 Aq yang duk sebelah nih, TERASA jer. Dahla sejak dua menjak nih, badan macam pam angin jer. 
Perut aq yang dulu x berapa nak 6 pack, sekarang dh macam 1 Happy Pack.
(at least maju setapak ke hadapan)

Yang aq pelik kan nih, bulan puasa pun boleh bertambah berat. Berbuka bukan nya makan macam x HENGAT dunia. Ciput jer aq makan. Mistik sungguh aq nih. 

Kalau makan dah macam hape, macam nih lah akibat nya

So, selepas nih, kena pasang target untuk kurangkan berat badan. Anyone willing to help me? Aq sure, hadiah dia BEST sangat. Best gila lah aq cakap. Maybe dengan mengjoinkan diri dalam CHEERLEADER, harap-harap body aq boleh MELETOP. Tapi petang bagai nak rak exercise, malam melantak konon nak dapat energy lebih x guna juga. X nak seribu dalih, nak kata boleh. Untung-untung jer body aq leh jadi macam nih

Mampu jadi macam nih?
(yang perempuan tuh, sila tutup mata ya..hihi)

p/s~apa seyh aq mengarut, sumpah idea dah kering sangat x mahu keluar. X kan nak kne mengcangkung kat dalam toilet baru keluar idea? aiyokkk....



4 comments:

Cik Mimie said...

bukan je org tegur berisi nk nek angin,
kadang org tegur kurus sgt pn rse nk PANG je org yg tegur tu..
ske aty la nk bdn mcm mne pn..haha

Kaero Ari said...

hehehe....kan cik Mimie...
tp ssah nk mlompat kalu bdan berat..

Cik Mimie said...

kalu tau susah nak lompat kalau bdn berat,memang kne terima la cdgn org yg ckp "pakai produk ni".. "pakai produt tu".. "exercise lebih skit"..

hehe

Kaero Ari said...

hehehe...smula jadi jer....
kalau pkai2 mcm2, x mnjamin...

Post a Comment